Hoppa direkt till innehållet
Öppet idag: 12-17
Huvudmenyn dold.

Pandemistängt men öppet digitalt

Just nu kan du bara besöka bildmuseet digitalt på grund av pandemin, men den 13 maj slår vi upp dörrarna igen. Fram till dess har vi fortsatt digitalt öppet torsdag-söndag 12-17. Då finns våra museivärdar på plats i utställningarna för att ta emot onlinebesökare. Vernissager, evenemang och visningar sänder vi direkt.

Följ oss också i sociala medier. Där fortsätter vi med våra konspauser med inlägg, bilder och filmer om konst. Konstpedagoger, museivärdar och museiintendenter presenterar sina favoritverk i utställningarna, ger tips om skapande hemma och visar vad som händer bakom kulisserna.

Visningar

Alla lunchvisningar är från och med 23 december inställda tills vidare.

Konstpaus med Bildmuseet

Ibland behöver man en konstpaus, även på skärmen. Följ Bildmuseet i sociala medier!

Filmade evenemang

Missade du något? Här kan du se några av de föreläsningar och evenemang som har ägt rum på Bildmuseet.

Konstnärsintervjuer

Se intervjuer med konstnärer och curatorer som Bildmuseet har samarbetat med under det senaste decenniet.