Hoppa direkt till innehållet
Öppet idag: Digitalt 12-17

Pandemistängt men öppet digitalt

Tillsvidare kan du bara besöka bildmuseet digitalt på grund av pandemin. Vi slår upp dörrarna igen så snart läget tillåter, men till dess har vi digitalt öppet torsdag-söndag 12-17. Då finns våra museivärdar på plats i utställningarna för att ta emot onlinebesökare. Vernissager, evenemang och visningar sänder vi direkt.

Följ oss också i sociala medier. Där fortsätter vi med våra konspauser med inlägg, bilder och filmer om konst. Konstpedagoger, museivärdar och museiintendenter presenterar sina favoritverk i utställningarna, ger tips om skapande hemma och visar vad som händer bakom kulisserna.

Digitala besök

Under våra digitala öppettider finns museivärdar på plats för att ta emot dig och visa runt online.

Konstpaus med Bildmuseet

Saknar du konsten? Följ våra konstpauser och direktsända visningar på Facebook.

Filmade föreläsningar

Se intervjuer med konstnärer, filmade artist talks och föreläsningar på Bildmuseet.

Konstnärsintervjuer

Se intervjuer med konstnärer och curatorer som Bildmuseet har samarbetat med under det senaste decenniet.