"False"
Hoppa direkt till innehållet
Öppet 24/7: 12–17
Fri entré
Huvudmenyn dold.

Boka en visning

Boka en visning

Bildmuseet har fri entré och gratis visningar varje dag klockan 13:00 (45 min), 14:00 (10 min) och 15:00 (10 min). Grupper på över tio personer bör boka ett separat tillfälle, minst två veckor i förväg. Det gäller till exempel konstföreningar, gruppresor, konferenser, företag och grupper av personer med särskilda behov.

Bokningsbar tid är onsdag–söndag 12:00–16:00, samt tisdag–fredag 9:00–11:00 för digitala visningar. Välkommen att skicka in din bokningsförfrågan här.

Vad kostar det?

Under ordinarie öppettider på vardagar kostar en timmes gruppvisning 1500 kr, och på helgerna 2500 kr. För grupper på över 30 personer lämnar vi prisuppgift vid förfrågan; det kan exempelvis krävas flera konstpedagoger. Riktigt stora grupper, som konferenser och företag, har möjlighet att boka visning även utanför ordinarie öppettider. Kontakta oss så berättar vi mer.

För Umeå universitet och andra vuxenutbildningar samt grupper från föreningar för personer med funktionsvariation är det just nu gratis att boka visning på Bildmuseet. Erbjudandet gäller tisdag-fredag och grupper på minst 10 personer. Även våra skolprogram är kostnadsfria, och kan bokas här.

Kanske skapa tillsammans?

En workshop i vår bildverkstad passar för alla grupper och kan bokas vardagar under ordinarie öppettid. En specialanpassad workshop handledd av en konstpedagog tar ungefär två timmar och kostar 2000 kronor. Maxantal är 20 personer.

Läs om tillgänglighetsanpassningar som kan underlätta besöket här.

Visningar

Kostnadsfria lunchvisningar fem dagar i veckan, onsdag till söndag kl 13.00 – varmt välkommen!

Följ oss i sociala medier

Häng med i allt som händer hos oss på Bildmuseet. Följ oss i sociala medier!

Senast uppdaterad: 2024-06-17