"False"
Hoppa direkt till innehållet
Öppet idag: 12-17
Fri entré
Huvudmenyn dold.

Boka en visning

Bildmuseet har alltid fri entré och erbjuder gratis visningar varje dag klockan 13:00.

Grupper över 10 personer som företag, konstföreningar, gruppresor och organisationer bör däremot boka ett eget tillfälle, minst två veckor i förväg.

Bokningsbar tid är ons-sön, 12-16.

Skicka in din bokningsförfrågan här

Vad kostar det?

För personal- och studentgrupper inom Umeå universitet är det gratis att boka på vardagarna under ordinarie öppettid. Externa grupper är välkomna att boka till nedanstående priser.

Visning vardagar under ordinarie öppettider

Ett bokat besök med visning tar 45 minuter och kostar 1500 kr. Vid grupper över 30 personer krävs ibland två pedagoger och i så fall blir det förstås dyrare. Det går bra att be om prisuppgift när du mailar in din bokning.

Boka Bildverkstaden

En workshop i bildverkstaden är bokningsbar vardagar under ordinarie öppettider. Den är handledd av konstpedagog, ca två timmar och kostar 2000 kronor. Maxantal är 20 personer.

Visning helger under ordinarie öppettider

Ett bokat besök med visning tar ungefär en timme och kostar 2500 kr under helger. Vid grupper över 30 personer krävs ibland två pedagoger och i så fall blir det förstås dyrare. Be gärna om prisuppgift i bokningsformuläret om ni är så många.

Vi erbjuder även digitala visningar under kontorstid i första hand, tis-fre 9-11, Det kostar 1500 kr och bokas även via formuläret.

Vi har också lösningar för större grupper, konferencer och företag utanför ordinarie öppettider. Kontakta oss så berättar vi mer.

Visningar

Kostnadsfria lunchvisningar fem dagar i veckan, onsdag till söndag kl 13.00 – varmt välkommen!

Följ oss i sociala medier

Häng med i allt som händer hos oss på Bildmuseet. Följ oss i sociala medier!

Senast uppdaterad: 2023-08-23