.

Boka en egen visning eller verkstad

Bildmuseet har alltid fri entré och erbjuder varje vecka flera öppna visningar av utställningarna och skapande aktiviteter i bildverkstaden. Grupper över 15 personer som företag, konstföreningar och organisationer bör däremot boka ett eget tillfälle, minst två veckor i förväg.

Bokningsbar tid är under våra ordinarie öppettider (tisdag-söndag 11-18). Under fredagar och helger är bildverkstaden öppen för alla besökare och kan därför inte reserveras för en enskild grupp. Ange önskat datum och tid i vårt webbformulär så återkommer vi snart med besked.

Till bokningsformuläret 

Vad kostar det då? För personal- och studentgrupper internt inom Umeå universitet är det gratis att boka på vardagarna under ordinarie öppettid. Externa grupper är välkomna att boka till nedanstående priser.

Visning vardagar under ordinarie öppettider

Ett bokat besök med visning tar vanligtvis en timme och kostar 1500 kr. Vid grupper över 30 personer krävs ibland två pedagoger och i så fall dubbleras priset.

Visning helger under ordinarie öppettider

Ett bokat besök med visning tar ungefär en timme och kostar 2500 kr under helger. Vid grupper över 30 personer krävs ibland två pedagoger och i så fall dubbleras priset.

Bildverkstad vardagar under ordinarie öppettider

En workshop i bildverkstaden, handledd av konstpedagog, tar ungefär två timmar och kostar 2000 kronor. Maximalt antal personer i bildverkstaden är 15 personer.

  • Boka visning och verkstad

    Senast två veckor i förväg behöver vi er förfrågan med önskad tid, antal personer med mera (se formuläret). Vi kontrollerar att vi kan ta emot er då och återkommer inom kort med besked och prisuppgift.